„Bună, recomand cu căldură aceasta clinica. M-am operat de curând, acum câteva zile, anestezie ireproșabilă, mulțumesc dr Culman, consultatie și operație artroscopica leziune de menisc și multe altele, rezolvate în 55 de minute, mulțumesc dr. Anghelescu, nota 10 plus și pentru comunicare în legătură cu procedura, costurile și documentele necesare, mulțumesc dr. Anghel! Înainte de operație aveam carceii ingrozitori, dureri mari la mers, piciorul stâng pendula dintr o parte în alta nu puteam sa ma sprijin pe el. La cinci zile după procedura, nu am dureri, deloc. Ma tine puțin când fac exerciții și flexez însă nu se compara cu ce a fost înainte. Sunt optimista, se poate! mulțumesc și celor doua asistente foarte amabile și atente cea din tura de zi și cei din tura de noapte. Mulțumesc pentru atitudine, profesionalism și empatie”

Cristina P

09.2021 @ Facebook


„O clinica cu servicii ireprosabile. Profesionalism absolut.”

Andreea G.

04.2019 @ Facebook


„Am apelat la clinica MedSport pentru o reparație de menisc și reconstrucție de ligament încrucișat, ambele la artroscop. După operație am urmat recomandările Medsport, incluzând recuperarea. În ultimii 5 ani ami folosit genunchiul suficient de mult: sală, wakeboarding, bicicletă, skate… Se ține foarte bine! Mai fac din când în când cu plăcere injecții cu acid hialuronic pentru mentenanță și pentru a preveni artrite. Sunt foarte mulțumit de serviciile medicale, am recomandat și altor prieteni Medsport și îi recomand în continuare. Sunt foarte profesioniști și umani”

Andrei B.

06.2020 @ Facebook


„Acum 5 ani am fost operat de dr.Angelescu si echipa sa la genunchiul stâng(ligamente încrucișate și menisc)iar anul trecut la genunchiul drept pentru aceleasi afecțiuni.In prezent joc tenis la fel cum jucam inainte.”

Cristian B.

06.2021 @ Google Business


„Multumesc  echipei de medici, condusa de domnul doctor Marian Anghelescu,impreuna cu domnii doctori Culman si Nicusor,cu iertare ca nu am retinut numele doamnelor in fata carora am facut pe eroul(tensiune 7,puls 40 in timpul procedurii chirurgicale)carora Dumnezeu le-a oferit maini de aur. RECOMAND CLINICA MEDSPORT”

Dan S.

21.01.2021 @ Facebook


„Condiții foarte bune, tratament foarte bun, doctori foarte bine pregătiți și atenți cu pacienții”

Răzvan A.

10.2018 @ Facebook


„Am mers la Medsport pentru ca aveam dureri groaznice la genunchi, m-a tratat domnul doctor Marian Anghelescu, un adevarat specialist ca toata echipa de la Clinica Medsport. Acum sunt foarte bine, datorita domnului doctor!”

Alexandra M.

06.2021 @ Google Business


„O clinica de nota 10, echipa dinamica unde prioritatea numarul unu este binele si sanatatea pacientilor!”

Marius F.

09.2020 @ Google Business


„Foarte de treaba si priceputi, am operat-o pe fata noastra acolo dupa un accident la genunchi, s-a recuperat complet.”

Laura B.

07.2021 @ Google Business


„O clinica foarte buna, cu personal amabil, am fost operata de domnul doctor Anghelescu in urma cu aproximativ un an. Dupa doua consultatii la alti medici care nu mi-au dat sperante, am ajuns la dansul, a fost rabdator si amabil si mi-a dat incredere. Interventia chirurgicala artroscopica s-a desfasurat fara probleme, . Am facut infiltratii la o luna de la operatie si apoi din 6 in 6 luni. Ma simt foarte bine si revin cu regularitate la controale. Multumesc Medsport!”

Bianca M.

06.2020 @ Google Business