„O echipă de profesioniști care oferă servicii de calitate în condiții excelente pentru nevoile și urgențele pacientilor!

Alexandru B.

22.09.2021 @ Google Business


„Foarte de treaba si priceputi, am operat-o pe fata noastra acolo dupa un accident la genunchi, s-a recuperat complet.”

Laura B.

07.2021 @ Google Business


„Am mers la Medsport pentru ca aveam dureri groaznice la genunchi, m-a tratat domnul doctor Marian Anghelescu, un adevarat specialist ca toata echipa de la Clinica Medsport. Acum sunt foarte bine, datorita domnului doctor!”

Alexandra M.

06.2021 @ Google Business


„Bună, recomand cu căldură aceasta clinica. M-am operat de curând, acum câteva zile, anestezie ireproșabilă, mulțumesc dr Culman, consultatie și operație artroscopica leziune de menisc și multe altele, rezolvate în 55 de minute, mulțumesc dr. Anghelescu, nota 10 plus și pentru comunicare în legătură cu procedura, costurile și documentele necesare, mulțumesc dr. Anghel! Înainte de operație aveam carceii ingrozitori, dureri mari la mers, piciorul stâng pendula dintr o parte în alta nu puteam sa ma sprijin pe el. La cinci zile după procedura, nu am dureri, deloc. Ma tine puțin când fac exerciții și flexez însă nu se compara cu ce a fost înainte. Sunt optimista, se poate! mulțumesc și celor doua asistente foarte amabile și atente cea din tura de zi și cei din tura de noapte. Mulțumesc pentru atitudine, profesionalism și empatie”

Cristina P.

09.2021 @ Facebook


„Am fost intr-o urgenta in sensul ca mi-am fracturat brațul drept in zona umărului iar metoda de tratament adoptată pot sa spun ca a fost ideală in sensul ca ,după 2 luni eram ca noua …unde sa mai pun ca sunt medic dentist iar fără mâna dreapta eram un om mort… Va mulțumesc încă o data ptr tot!!! RECOMAND CU TOATĂ ÎNCREDEREA … pe Dr. MARIAN ANGLELESCU și echipa”

Ana-Maria M.

Google Business 10.02.2022


„Respect🙏 și mult profesionalism Domnului Doctor Marian Anghelescu”

Francisca A.

06.2020 @ Facebook


medsport pareri

„Excelenta si inalt profesionalism.
Multumesc intregului personal si domnului doctor Anghelescu pentru ingrijirea acordata, pentru sfaturile date si pentru rezultatul final de care sunt foarte multumit.”

Florin C.

02.2018 @ Facebook


„If you have any injury related to any sport, this is the place to fix it!
In my case it was a wrist pain due to my poor tennis technique.
They threat a lot of athletes, coming from different sports, so they have a lot of experience.”

Laurentiu D.

Google Business 24.05.2022


„O clinica de nota 10, echipa dinamica unde prioritatea numarul unu este binele si sanatatea pacientilor!”

Marius F.

09.2020 @ Google Business


„Medici de excepție în frunte cu Dr. Dan Valentin Anghescu.

Personalul  auxiliar al clinicii foarte amabil ,foarte aproape de pacient cu tot ce este nevoie.”

Madalina C.

18.09.2021 @ Google Business


„O echipa de specialisti extrem de buna. Am primit toate informatiile de care aveam nevoie, au avut rabdare in a explica riscuri si optiuni, chiar daca eu nu sunt de specialitate. Apoi toate serviciile in clinica au fost la standarde inalte. Si inainte si dupa operatie, mi s-a acordat atentie si grija, ajutandu-ma sa incep recuperarea si sa am din nou incredere sa fac sport. Multam fain tuturor din Medsport 🙏👍”

Raul D.

23.09.2021 @ Google Business


„Am fost operat de ruptură de menisc și am plecat pe picioarele mele. Vreau sa mulțumesc întregii echipe începând cu echipa operatorie și postoperatorie, doamnelor asistente care au grijă de tine tot timpul, doamnelor de la recepție pentru profesionalismul lor și amabilitatea de care au dat dovadă. Curățenia și confortul sunt impecabile. Va doresc tot binele din lume”

Alexandru D.

21.01.2021 @ Facebook


„Personal foarte sociabil,iar doctorii isi fac bine treaba”

Mari M.

09.2017 @ Facebook


„Foarte multumita de explicatiile si recomandarile dlui dr. Dan Anghelescu, profesionalism, amabilitate si deschidere catre pacient. Punctualitate si personal auxiliar amabil.”

Irina I.

Google Business 08.05.2022


„O clinica cu servicii ireprosabile. Profesionalism absolut.”

Andreea G.

04.2019 @ Facebook


„Am apelat la clinica MedSport pentru o reparație de menisc și reconstrucție de ligament încrucișat, ambele la artroscop. După operație am urmat recomandările Medsport, incluzând recuperarea. În ultimii 5 ani ami folosit genunchiul suficient de mult: sală, wakeboarding, bicicletă, skate… Se ține foarte bine! Mai fac din când în când cu plăcere injecții cu acid hialuronic pentru mentenanță și pentru a preveni artrite. Sunt foarte mulțumit de serviciile medicale, am recomandat și altor prieteni Medsport și îi recomand în continuare. Sunt foarte profesioniști și umani”

Andrei B.

06.2020 @ Facebook


“Niște oameni extraordinari, mulțumesc domnului Dr Dan Anghelescu”

Robert I.

29.09.2021


„O clinica cu personal exetrem de amabil si profesionist, alaturi de domnul doctor Anghelescu unul din cei mai buni in industrie. Recomand cu toata increderea!”

Valentin A.

Google Business 10.2021


„Medici excepționali, atmosfera calda și profesionalism!”

Corina C.

03.2019 @ Facebook


„Cea mai buna echipa de medici pentru sportivi, atat pentru cei inca in activitate cat si pentru fostii performeri. O clinica de suflet cu un Staff profesionist, prietenos si amabil, ceea ce este din ce in ce mai rar in zilele noastre. A fi un medic bun nu inseamna doar sa pui un diagnostic corect si sa recomanzi tratamentul corespunzator. Uneori o vorba buna si un zambet de incurajare fac mult mai mult. Multumesc dlui dr Marian Anghelescu pe care am avut privilegiul de a-l fi cunoscut in urma cu mai bine de 30 de ani. A ramas acelasi doctor cu suflet si empatie. Un gand bun pentru toata echipa. Chapeau!”

Cristina T.

Google Business 12.05.2022


„Multumesc  echipei de medici, condusa de domnul doctor Marian Anghelescu,impreuna cu domnii doctori Culman si Nicusor,cu iertare ca nu am retinut numele doamnelor in fata carora am facut pe eroul(tensiune 7,puls 40 in timpul procedurii chirurgicale)carora Dumnezeu le-a oferit maini de aur. RECOMAND CLINICA MEDSPORT”

Dan S.

21.01.2021 @ Facebook


„Personal foarte politicos si profesionist. Recomand cu toată încrederea.”

Paul B.

Google Business 18.01.2022


„Foarte multumita, recomand dr. Dan Anghelescu, profesionalism și răbdare, explicații pe întelesul meu. Voi reveni pentru tratamentul recomandat și kinetoterapie.”

Florina E. 19.05.2022

Google Business


„O clinica cu medici profesionisti si foarte umani 👏👏 conditii ffff bune si fffff curat. FELICITARI !”

Geta S.

11.2020 @ Facebook


„Acum 5 ani am fost operat de dr.Angelescu si echipa sa la genunchiul stâng(ligamente încrucișate și menisc)iar anul trecut la genunchiul drept pentru aceleasi afecțiuni.In prezent joc tenis la fel cum jucam inainte.”

Cristian B.

06.2021 @ Google Business


„Condiții foarte bune, tratament foarte bun, doctori foarte bine pregătiți și atenți cu pacienții”

Răzvan A.

10.2018 @ Facebook


„O clinica foarte buna, cu personal amabil, am fost operata de domnul doctor Anghelescu in urma cu aproximativ un an. Dupa doua consultatii la alti medici care nu mi-au dat sperante, am ajuns la dansul, a fost rabdator si amabil si mi-a dat incredere. Interventia chirurgicala artroscopica s-a desfasurat fara probleme, . Am facut infiltratii la o luna de la operatie si apoi din 6 in 6 luni. Ma simt foarte bine si revin cu regularitate la controale. Multumesc Medsport!”

Bianca M.

06.2020 @ Google Business


„Echipa MedSport, în frunte cu domnul doctor Dan Anghelescu au dat dovada de profesionalism la cele mai înalte cote. Mulțumesc! (Ruptura LIA)”

Radu M.

20.09.2021 @ Google Business


„Domnul doctor…… este unul dintre profesioniștii care își iubesc meseria, iubesc oamenii. În fata dumnealui toți oamenii sunt la fel, indiferent de pregătire, de locul de unde vin, de pătura sociala din care fac parte. Știe ca durerea pricinuita de o boală este simțită de toată lumea în acelasi mod și atunci ii tratează astfel încât sa fie totul bine, fără a aștepta ceva în schimb. Mulțumim pentru atenția cu care ne-a tratat, pentru ca a putut sa se coboare la nivelul nostru și sa ne explice ceea ce se întâmplă în asa fel încât sa putem înțelege. Un OM care pune meseria și talentul Domnul doctor…… este unul dintre profesioniștii care își iubesc meseria, iubesc oamenii. În fata dumnealui toți oamenii sunt la fel, indiferent de pregătire, de locul de unde vin, de pătura sociala din care fac parte. Știe ca durerea pricinuita de o boală este simțită de toată lumea în acelasi mod și atunci ii tratează astfel încât sa fie totul bine, fără a aștepta ceva în schimb. Mulțumim pentru atenția cu care ne-a tratat, pentru ca a putut sa se coboare la nivelul nostru și sa ne explice ceea ce se întâmplă în asa fel încât sa putem înțelege. Un OM care pune meseria și talentul primit de la Dumnezeu în fața tuturor celorlalte lucruri. Mulțumim pentru tot!Recomand cu drag și respect Domnul Doctor Dan Anghelescu.”

Emil M.

21.09.2021 @ Google Business


„Profesioniști ! Așa ar trebui sa ne simțim in toate clinicile și spitalele românești.”