problemele membrului superior

Patologia membrului superior si detalii despre serviciile noastre de kinetoterapie pentru umar 

Unele dintre cele mai frecvente cazuri de traumatologie umar pentru care pacientii se adreseaza echipei  noastre sunt legate de luxatii de umar, poate chiar cele de recidiva, fracturi de clavicula sau humeros, precum si rupturi de tendoane la brat sau antebrat. Rupturi musculare de asemenea pot fi amintite aici. Cert este ca atunci cand astfel de accidente se intampla, trebuie sa stiti ca puteti conta pe echipa medicala de la MedSport din Bucuresti. 

Cum va agravati starea fara sa va dati seama? Ca factori de risc pentru diversele patologii ale membrului superior se numara leziunile anterioare la muschii membrului superior, suprasolicitarile fizice sau lipsa exercitiilor de pregatire, de incalzire, inainte de a executa sesiuni de antrenament complex. 

Cand este necesara kinetoterapia pentru umar?

Pentru diverse cazuri de traumatologie umar Bucuresti va puteti adresa echipei noastre medicale. MedSport are personal dedicat pentru instituirea unui plan de tratare din care kinetoterapia nu este exclusa. Sunteti interesati de serviciile noastre de kinetoterapie umar in Bucuresti? Iata cateva simptome care sa urgenteze programarea voastra la medicul specialist: 

  • Dureri intense la umar. 
  • Slabiciune musculara. 
  • Spasme, roseata sau mobilitate redusa. 
  • Durere chiar si in repaus.

Daca ati avut recent o accidentare, acest lucru va impiedica sa va desfasurati activitatile obisnuite, apelati la echipa MedSport. In urma unui consult veti primi diagnostic corect si un plan de tratament ar trebui cat mai curand inceput. Acesta va include, in functie de gravitatea si specificul fiecarui caz, sedintele de kinetoterapie.