problemele ortopedice ale sportivului

Patologia sportivului – ce inseamna si cum se poate trata?

Acest termen este asociat cu viata plina de provocari noi in fiecare zi a sportivilor, predispusi la multe accidentari si leziuni cauzate de antrenamentele solicitante. Astfel, poate in primii ani de practicare a sportului semnele nu sunt evidente, insa, odata cu trecerea anilor, problemele ortopedice sunt accentuate. 

Problemele de ortopedie sportiva nu apar exclusiv la sportivii de performanta, ci si la persoanele cu un stil de viata activ. De aceea, la clinica MedSport vei gasi servicii destinate problemelor de articulatii, muschi, ligamente si tendoane, indiferent daca esti un sportiv de performanta sau amator. De obicei, patologia sportivului este o consecinta a suprasolicitarii si mai putin cauza unor accidentari.

Diagnosticam si tratam cu seriozitate o gama diversificata de probleme ortopedice ale sportivului, iar in acest sens putem aminti urmatoarele:

  • Dureri de spate.
  • Leziuni de cartilaj articular.
  • Entorse si luxatii.
  • Rupturi musculare.
  • Rupturi de tendoane.
  • Fracturi.

MedSport – aliatul vostru pentru tratamente ce tine de ortopedia sportiva 

Intelegem cat este de importanta recuperarea dupa astfel de probleme, fie ca vorbim de sportivi, fie de persoanele active. De aceea, te intampinam cu responsabilitate atunci cand ne treci pragul cu o problema.Daca te intereseaza unde poti beneficia de tratamente de ortopedie sportiva, te invitam sa faci o programare cat de curand pentru o consultatie de specialitate in cabinetul medicilor nostri. Apeland la serviciile noastre, vei putea avea parte de o recuperare rapida si eficienta, care sa iti permita sa iti reiei incetul cu incetul activitatile in ritmul obisnuit.