INFILTRATII ARTICULATII PRET:

SUBSTANTAPRET (RON)

INFILTRATIE PRP (PLASMA)

750

INFILTRATIE CU ACID HIALURONIC – OPTIVISC

1100

INFILTRATIE CU ACID HIALURONIC – CONDROPLUS

1100

INFILTRATIE CU ACID HIALURONIC REVISCON 2%

700

INFILTRATIE CU ACID HIALURONIC REVISCON 1,6%

500

INFILTRATIE PRP + ACID HIALURONIC

1500

INFILTRATIE CU CORTIZON

250

Preturi infiltratii articulare – costuri si detalii despre proceduri 

Infiltratiile la nivelul articulatiilor sunt o forma de tratament medical ce are ca scop atenuarea durerilor articulare pe care un pacient cu osteoartrita le poate simti. Acesta varianta vine ca recomandare cand alte tratamente pentru aceasta afectiune nu au avut efect. Astfel de infiltratii sau injectii sunt, de regula, cu ai multe seruri precum acidul hialuronic, plasma sau corizon, fiecare cu beneficiile sale. Desigur, pentru afla mai multe detalii despre fiecare in parte, vei putea intreba medicul. Totusi, cum functioneaza? Afla de aici si despre infiltratii cu acid hialuronic gonartroza pret.

Esti aici in cautarea detaliilor despre infiltratii intraarticulare pret? Afla mai intai modul in care actioneaza infiltratiile

O articulatie are in mecanismul sau un lichid sinovial ce contine o substanta numita hialuronat. Scopul lui este de a absoarbi socurile si de a lubrifia atriculatiile pentru ca ele sa functioneze in mod normal. Hialuronatul are o vascozitate mare, ceea ce permite oaselor sa alunece intre ele, intr-un mod lin si fara durere. Atunci cand acest lichid scade, apare osteoartrita. Injectiile cu acid hialuronic, plasma sau corizon se fac direct in genunchi si sunt o solutie temporara pentru osteoartrita, tendonita sau bursita.

Pentru a te putea programa la astfel de infiltratii articulare, navigheaza pagina noastra si descopera lista de preturi disponibila pentru o astfel de procedura, iar mai multe informatii le vei putea afla chiar de la medicul tau specialist in acest domeniu. Daca te confrunti de astfel de afectiuni sau ai suferit de un accident la nivelul sistemului locomotor, programeaza-te acum la MedSport si beneficiaza de tratamente profesionale!