LISTA PRETURI KINETOTERAPIE SI FIZIOTERAPIE

SEDINTA KINETOTERAPIE

75RON

SEDINTA FIZIOTERAPIE TECAR

80RON

SEDINTA FIZIOTERAPIE LASER

30RON

SEDINTA FIZIOTERAPIE IONIZARI

30RON

SEDINTA FIZIOTERAPIE ULTRASUNET

30RON

SEDINTA FIZIOTERAPIE ELECTROSTIMULARE

30RON

Afla lista de preturi pentru kinetoterapie si fizioterapie

Cum pui pret pe sanatate? Este o intrebare al carui raspuns nu poate fi dat cu usurinta. Insa, multi ar zice ca aceasta este de nepretuit, asadar orice suma de bani poate fi una corecta atunci cand vine vorba de sanatatea noastra. Indiferent de buget, vei face tot posibilul sa iti asiguri calitatea vietii si sanatatea ta sau a celor dragi, deoarece nimic nu este mai presus. Din fericire, unele preturi kinetoterapie si fizioterapie sunt prietenoase cu buzunarul, fiind proceduri simple prin care corpul sa se vindece. Consfatuieste-te cu terapeutul, dar si medicul ortoped pentru a concepe un plan de tratament.

Importanta fiziokinetoterapiei in sport

Daca esti un sportiv, cu siguranta cunosti riscurile unei accidentari atunci cand practici sport de performanta si esti activ. Atunci cand ai nesansa sa te accidentezi, in functie de gravitatea afectiunii, este posibil ca activitatea ta sa inceteze pe o perioada lunga de timp, iar astfel, ajungi sa pierzi din dexteritatea necesara miscarilor.

Dupa perioada postoperatorie urmeaza cea de convalescenta si de recuperare, iar aici kinetoterapia te poate ajuta sa-ti recapeti forma si sa incepi din nou sa practici sportul. De asemenea, kinetoterapia este utila si in cazul accidentarilor usoare, pentru a mentine musculatura mereu in miscare fara a o suprasolicita.

La MedSport, o echipa iti vor fi alaturi pentru ca vindecarea ta sa fie cat rapida si eficienta. Asadar, daca ai suferit in urma unei accidentari, afla despre kinetoterapie Bucuresti pret si programeaza-te acum!