La MedSport in Bucuresti poti solicita ajutor pentru recuperare dupa fractura de glezna

Problemele la glezna sunt unele dintre cele mai comune complicatii osoase sau articulare pe care o persoana le poate avea. Poti intampina aceste probleme indiferent de varsta sau abilitate atletica, indiferent daca esti tipul de persoana care adora sa faca sport sau tipul de persoana sedentara. Fracturile de glezna, cat si entorsele sunt destul de comune, uneori chiar accidente banale. 

Cat dureaza procesul de recuperare fractura glezna?

Procesul de recuperare glezna ca urmare a unei entorse poate fi diferit de cel al unei fracturi de glezna. Daca o entorsa usoara are posibilitatea de a se vindeca in numai cateva zile, cazurile mai serioase necesita chiar numeroase saptamani la rand pana la o recuperare completa. Cand vorbim de fracturi, acestea necesita mai mult timp pana se se vindece in intregime. Asadar, poate fi vorba despre un interval intre sase saptamani si cateva luni, pana sa poti reintra in rutina ta de zi cu zi. 

Exista diferite moduri de a trata nechirurgical o glezna rupta, astfel incat aceasta sa se vindece corect. Una dintre cele mai bune variante este recuperarea medicala coordonata de un specialist, cu tehnici si tehnologii de top. Daca ai suferit de o entorsa sau fractura de glezna, la MedSport poti beneficia de serviciile calificate de recuperare medicala, implicit recuperare glezna dupa entorsa, pentru a te ajuta sa revii la starea optima. Prin recuperare, poti controla durerea sau umflarea si, cu siguranta, iti va imbunatati modul in care iti poti misca glezna. Apeleaza cu incredere la MedSport pentru specialisti, gata sa te ajute in recuperarea gleznei tale!