Rezolvam problemele dumneavoastra de articulatii, ligamente, tendoane și muschi

Diagnostic

Tratament fără operație

Tratament operator

Recuperare și întoarcere în activitate

Servicii ortopedice in Bucuresti – la MedSport veti gasi calea spre vindecare 

Atunci cand un eveniment nefericit, un accident banal sau o accidentare va afecteaza mobilitatea, va incurajati crezand ca este ceva de moment. Situatia se poate complica si are repercusiuni pe termen lung. Va incurajam sa luati masurile necesare imediate. La MedSport veti gasi echipa medicala competenta si empatica, pregatita sa va preia. Veti parcurge alaturi de medic un drum al recuperarii eficiente. 

Aici va puteti adresa medicilor daca aveti dureri de umar, picior, glezna sau spate. Pentru fiecare caz in parte dedicam timp, atentie si punem expertiza echipei noastre medicale la dispozitia pacientilor. 

De la durere la vindecare, tratamentele instituite pot fi chirurgicale sau nu. De recuperare va puteti baza de asemenea pe echipa MedSport 

De-a lungul timpului, au solicitat serviciile noastre ortopedice pacienti care au suferit accidentari casnice sau cei care practica sport de performanta. Cazurile sunt rezolvabile, atat timp cat va lasati pe mana cui trebuie. La MedSport suntem o echipa de profesionisti, alaturi de care puteti parcurge fiecare etapa pana la vindecare: diagnosticarea corecta, urmata de tratamente chirurgicale sau nu si, in final, recuperarea pentru a va redobandi mobilitatea totala. 

Traumele fizice ale unui accident la nivelul membrelor pot fi depasite, gratie serviciilor de chirurgie plastica. De asemenea, kinetoterapia joaca un rol important si este o abordare recomandata uneori curativ, alteori ca parte finala de recuperare dupa o interventie invaziva. 

Aflati de la MedSport care este solutia pentru cazul vostru!