Traumatologie Sportivă

Traumatologie sportiva – servicii medicale de specialitate pentru sportivi si nu numai 

V-ati gandit vreodata ca sportivii au sporuri financiare? Sa duci pasiunea la rang de performanta nu este un lucru usor, insa la fel de important si pe masura efortului depus este vorba despre riscul asumat. Sportivii pot avea parte de traumatologii severe, cu repercusiuni pe termen lung. Astfel de situatii le afecteaza performanta sau chiar ii tine departe de posibilitatea de a-si desfasura activitatea. 

Un aliat al acestora este clinica care se ocupa de toate tipurile de traumatologii sportive. MedSport este locul perfect pentru a trata diverse traumatologii sportive. Metodele de tratare sunt diverse, de la injectii la kinetoterapie, pana la interventii chirurgicale. 

Traumatisme sportive, situatii comune intalnite la pacientii nostri 

In functie de tipul de activitate sportiva desfasurata si de zona mai des  suprasolicitata – dar nu numai tinand cont de acest aspect – traumatismele sportive adesea intalnite sunt:

  • La genunchi: rupturi de ligament, leziuni la menisc, tendoane, luxatii. 
  • La umeri: luxatii, rupturi. 
  • La glezne: rupturi de ligament, ruptura la tendonul lui Ahile.

Cum va poate ajuta MedSport 

MedSport este clinica pe care va puteti baza pentru tratarea diverselor afectiuni ortopedice. Clinica este unul dintre cele mai mari centre de tratare pe aceasta nisa. Tratamentele si procedurile realizate aici va pot ajuta sa va recuperati mobilitatea si sanatatea intr-un mod eficient si in timp optimizat. 

Indiferent de tipurile de traumatologii sportive cu care va confruntati, apelati cu incredere la echipa noastra si incepeti ceea ce va avea sa fie calea spre sanatate redobandita.